Meer informatie

Wie zijn wij?

Wij zijn leerlingen uit 4 HAVO en 4 VWO van het Teylingen College Leeuwenhorst die deelnemen aan de RC Cup. De RC Cup is een race met modelauto's, waarbij we zelf o.a. de sponsoren, de boekhouding en de onderdelen moeten regelen.


De Cup

De Jet-Net Enterprise Cup is een competitie voor scholieren uit de bovenbouw van HAVO en VWO. Hierin gaan de scholieren in verschillende teams racen met radiografisch bestuurbare auto’s. In onze klasse racen we met de Serpent Cobra. De Jet-Net Enterprise RC Cup is onderdeel van het regionale doe-programma waarmee bedrijven, scholen en de overheid samen invulling geven aan het landelijke Techniekpact 2020. De Jet-Net Enterprise Cup komt tot stand door samenwerking tussen Tata Steel, Model Auto Club Heemstede, Modelbouw Bloemendaal, Den Hartogh Logistics, Serpent en het Bonhoeffer College. De competitie op gebied van duurzame mobiliteit is opgezet om scholieren uit te dagen met wetenschappelijk, praktisch en eigentijds lesmateriaal en enthousiast te krijgen voor vervolgstudies in de wetenschap en techniek.

 

De Awards

De onderdelen waar we mee in de prijzen kunnen vallen zijn:

- De Design Award: we worden beoordeeld op ons logo, onze teamkleding en het uiterlijk van de auto.

- De Communicatie Award: er wordt gekeken of er een presentatie is gemaakt, of er een persbericht is geschreven, of we het nieuws hebben gehaald en of we journalisten hebben uitgenodigd voor de uiteindelijke race.

- De Speed Award: er wordt gekeken of we het meeste aantal rondes hebben gereden.

- Financieel management: er wordt onderzocht of we sponsoren hebben gevonden, of de sponsorlogo's op de auto staan, of we de boekhouding hebben bijgehouden en of het geld slim besteed is

 

 

Ons team

Ons team bestaat momenteel uit 9 leerlingen, met ieder een aantal taken:

- Onze teamleiders Iris Mulder en Rens Heemskerk

- Onze monteurs Christiaan Mink, Jip de Groot, Marco van der Ploeg en Robin Kappe

- Onze PR-managers Iris Mulder en Kiki Meiland

- Onze financieel managers Henk Janson, Marco van der Ploeg en Mark van der Slot

- Onze designers Iris Mulder en Kiki Meiland

- Onze coureurs zijn Mark van der Slot en Rens Heemskerk


Ons team is erg gemotiveerd en we zijn ervan overtuigd dat we een goede kans maken om meerdere onderdelen van de Jet-Net Enterprise Cup te winnen.